Make Shawarma - wikiHow Buna de preparat si la iarba verde.
Ingrediente: 1/2 de lingurita de pudra de usturoi, 1/2 lingurita de scortisoara, 1/4 lingurita nucsoara, o lingurita boia de ardei, o lingurita cardamom, o lingurita de sare, aproximativ 1 kg de piept sau pulpe de pui dezosate si taiate cuburi, 2 linguri de ulei de masline.
Mai intai amestecati mirodeniile intr-un bol, adaugati bucatelele de carne, apoi picurati ulei de masline. Infierbintati gratarul, ungeti cu ulei o bucata mare de folie de aluminiu, puneti-o pe grill (ungeti si partea ce va veni peste carne). Puneti carnea condimentata pe folie, acoperiti cu folia si coaceti-o pina ce carnea este patrunsa. Ungeti cu un sos preferat (maioneza, Tahini) turta (pita sau tortilla).
Asezati carnea de pui, salata verde taiata fideluta, legume marinate (castraveciori, ceapa), dupa gust. De regula, se serveste cu cartofi prajiti, dar mi se pare prea mult. Fara acesti cartofi, nu are prea multe calorii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
Este una dintre cele mai bune ciorbe și n-am mâncat altundeva mai bună. Am facut-o mai demult, fiind o rețetă de primăvară. Călim ușor în ul...
-
AROME...: Tort cu crema de ciocolată - o reţetă simplă, dar ... : După cum se vede, am făcut acest tort la Crăciun, dar se poate adapta pen...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Se fac din aluat de semicozonac (reteta este aici ) sau de paine. Am folosit faina Dobrogea pentru cozonac si aluatul a iesit foarte pufos. ...
Links:
My Headlines

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu