Se face cu somon (peste file), unt, migdale pisate, ciuperci, patrunjel, lamaie, sare, piper, nucsoara, vin alb.
Ungem cu unt topit un vas de Jena, adaugam feliile de peste,presarate cu sare si piper. Tot cu unt amestecam migdalele, ciupercile feliate, patrunjelul verde tocat, sucul de lamaie, sarea, piperul si nucsoara.
Se aseaza aceasta pasta peste fileurile de peste, adaugati vin alb si dati la cuptor pentru 20 de minute.
Cantitatile ingredientelor depind de cantiatea de peste si de gustul fiecaruia. (reteta de pe wiki haw, pe care o voi face curand).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
Este una dintre cele mai bune ciorbe și n-am mâncat altundeva mai bună. Am facut-o mai demult, fiind o rețetă de primăvară. Călim ușor în u...
-
Putem folosi orice fel de ficat. Spălăm ficatul, îl curățăm de vinișoare, il desfacem în lobi sau îl tăiem. Apoi lăsăm ficatul să stea în...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Este o mancarica tare buna de iarna, pe care o facea si strabunica si mamei mele, copil fiind, ii placea foarte mult. Se face astfel: Vom fa...

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu