Se serveau candva la ceaiul de la ora 5 ; se adaugau in ceai, alaturi de felii de lamaie.
Sunt potrivite si pentru ornarea deserturilor, a coctailurilor.
Avem nevoie de frunze proaspete de menta, albus de ou usor batut, zahar tos, esenta de menta.
Detasam frunze mari de menta de pe tulpini; fiecare frunza se netezeste cu degetul muiat in albus si se lasa pe o tava.
Esenta de menta se amesteca usor cu zaharul, apoi se cerne peste frunze.
Se pun frunzele pe un gratar acoperit cu o coala de hartie. Se lasa sa se usuce intr-un loc cald.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
Este una dintre cele mai bune ciorbe și n-am mâncat altundeva mai bună. Am facut-o mai demult, fiind o rețetă de primăvară. Călim ușor în ul...
-
AROME...: Tort cu crema de ciocolată - o reţetă simplă, dar ... : După cum se vede, am făcut acest tort la Crăciun, dar se poate adapta pen...
-
De câte ori văd la magazin șprot ceva mai mărișor, am tendința de a cumpăra. Îmi place că acest pește, prăjit sau conservat, se mănâncă cu t...
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Se fac din aluat de semicozonac (reteta este aici ) sau de paine. Am folosit faina Dobrogea pentru cozonac si aluatul a iesit foarte pufos. ...
Links:
My Headlines

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu