17 oct. 2008
Clatite cu spuma / Pancakes with foam
" Se prepara clatite obisnuite, se umplu cu marmelada, se taie in jumatati; se bat 4 albuse cu 60 g de zahar, se pune putina spuma intr-o forma unsa de porcelan unsa cu unt, se aseaza un rand de clatite, se acopera iar cu spuma, pana se intrebuinteaza toata cantitatea. Ultimul strat sa fie din spuma. Se presara cu zahar, se rumeneste la cuptor; se unge cu marmelada calda si se serveste imediat, altfel se lasa." ALMANAHUL 1939
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)



Miauuuuuuuuu.....Tot macaroane avem și azi?

Spune repede: cine a lins frișca de pe prăjitură?

Postări populare
-
O pifite reusita trebuie sa fie atat de limpede incat sa vezi fundul farfuriei, si sa nu fie moale, dar nici foarte inchegata (cum e toba)...
-
AROME...: Tort cu crema de ciocolată - o reţetă simplă, dar ... : După cum se vede, am făcut acest tort la Crăciun, dar se poate adapta pen...
-
Cantități pentru o pască: 900 g smântână 5-6 ouă 3-4 linguri cu făină 8 linguri cu zahăr stafide înmuiate în rom coajă de lămâie sare...
-
Mai intâi preparăm carnea: carnea tăiată în bucăți se opărește 5 minute în apă clocotită, apoi se spală și se pune la macerat în apă cu p...
-
Va sfatuiesc sa incercati intai aceasta reteta, apoi, dupa gust, sa faceti si alte variante, de exemplu o parte numai cu lapte praf, pentr...
Links:
My Headlines

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu