"Doua pahare de racituri de picioare de porc sau aspic se pun pe fundul unei forme, garnisand cu castraveciori, felii de ou, bucati de sparanghel; se lasa la ghiata sa se intareasca, se acopera cu un strat de sunca tocata amestecata cu smantana si putin hrean, se toarna restul aspicului peste ea si se lasa cateva ore la racitor. Inainte de a servi se moaie un minut vasul in apa fierbinte ca sa iasa forma usor" (Almanah 1939).
Foarte aspectuoasa reteta... si gustoasa. Cred ca ar merge sa ornam cu salata de sfecla rosie cu hrean si salata verde. Grozav, nu?
Foarte aspectuoasa reteta... si gustoasa. Cred ca ar merge sa ornam cu salata de sfecla rosie cu hrean si salata verde. Grozav, nu?
Comentarii
O zi buna si la cit mai multe retete minunate!
Cristina
Reteta am "notat-o", pentru Revelion.
Cume e piftia siciliana?