Faceți căutări pe acest blog

Gatim cu:

- Aperitive (55) - Băuturi (2) - Budinci (4) - Conserve (33) - Dulciuri (67) - Fripturi (13) - Garnituri (2) - Gustări (18) - Mâncăruri (67) - Patiserie (29) - Pește (14) - Salate (22) - Sfaturi (12) - Sosuri (1) - Supe/ciorbe (18) -Diverse... (21) * (10) * - Retete retro (9) * Retete de post (3) Afine (4) Ananas (2) ardei (13) Banane (2) Biscuiţi (1) Branza (38) Brocoli (2) Cacao (10) Cafea (3) Caise (9) Capsune (9) Carne de oaie/miel (1) Carne de pasare (50) Carne de porc/vita (42) Carne tocata (24) Cartofi (24) Castraveti (3) Catina (2) Ceai (1) Ceapa (3) Cimbru (1) Ciocolata (6) Cirese (3) Ciuperci (40) Coacaze (2) Coacăze (1) Condimente (2) Conopida (5) Creier (5) De post (2) Dovlecei (8) Dulciuri (50) Faina (14) Fainoase (2) Fasole (8) Fasole pastai (5) Făină (1) Ficat (8) Foitaj/aluat (9) Fragi (3) Frișcă (1) Fructe de padure (7) Fructe diverse (19) Gem (1) Gem/marmelada (10) Gogoșari (11) Grâu (1) Griș (2) Gutui (3) Hrean (1) Iaurt (4) Lamai (8) Lapte (10) Legume diverse (16) Limbă (2) Linte (2) Lobodă (1) Mac (1) Malai (3) Mazăre (6) Mere (13) Mezeluri (12) Morcovi (8) Năut (1) Nucă de cocos (2) Nuci (9) Opinii (3) Orez (15) Ornare (1) Oua (59) Paine (8) Paine/patiserie (2) Paste fainoase (2) Pepene (2) Pere (2) Pesmet (2) Peste (31) Piersici (8) Portocale (4) Porumb (3) Praz (1) Prune (6) Rahat (1) Rosii (13) Secară (1) Sfecla (3) Smantana (25) Soc (1) Soia (1) Spanac (4) Surimi (4) Ștevie (1) Telina (7) Unt (12) Untura (7) Usturoi (2) Varza (15) Vin (7) Vinete (6) Visine (7) Zaharoase (5) Zmeura (4)

10 oct. 2010

Salată aperitiv cu fasole păstăi și maioneză


Fierbem fasolea păstăi in apă cu sare și o lăsăm la scurs într-o strecurătoare.
Putem folosi și fasole congelată - fiartă - sau conservată.
Preparăm o maionează după rețeta preferată - eu o fac din gălbenuș fiert, gălbenuș crud, lamâie și ulei, mușta r.
În această maioneză adăugăm câțiva câței de usturoi - 5-6 - puțin opăriți (ca să se mai evapore mirosul) și pasați. 
Amestecăm maioneza cu fasolea tăiată aproape ca niște cuburi și o dăm la rece. Ornăm cu ou fiert, masline, gogoșari.

3 comentarii:

diamond spunea...

arata foarte bine aperitivul,si stiu...e f bun :D

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Arata senzational!!!!Felicitari!!!

Gabriela spunea...

Delicioasa salata ai facut,vreau si eu!inca nu am incercat cu pastai,dar sigur voi incerca ca sant tare cuuurioooosa sa vad cum e!o zi buna!

Subscrie via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Număr de abonați:

 

Home-Cooking Blogroll Center

Sponsori