Faceți căutări pe acest blog

Gatim cu:

- Aperitive (55) - Băuturi (2) - Budinci (4) - Conserve (33) - Dulciuri (67) - Fripturi (13) - Garnituri (2) - Gustări (18) - Mâncăruri (67) - Patiserie (29) - Pește (14) - Salate (22) - Sfaturi (12) - Sosuri (1) - Supe/ciorbe (18) -Diverse... (21) * (10) * - Retete retro (9) * Retete de post (3) Afine (4) Ananas (2) ardei (13) Banane (2) Biscuiţi (1) Branza (38) Brocoli (2) Cacao (10) Cafea (3) Caise (9) Capsune (9) Carne de oaie/miel (1) Carne de pasare (50) Carne de porc/vita (42) Carne tocata (24) Cartofi (24) Castraveti (3) Catina (2) Ceai (1) Ceapa (3) Cimbru (1) Ciocolata (6) Cirese (3) Ciuperci (40) Coacaze (2) Coacăze (1) Condimente (2) Conopida (5) Creier (5) De post (2) Dovlecei (8) Dulciuri (50) Faina (14) Fainoase (2) Fasole (8) Fasole pastai (5) Făină (1) Ficat (8) Foitaj/aluat (9) Fragi (3) Frișcă (1) Fructe de padure (7) Fructe diverse (19) Gem (1) Gem/marmelada (10) Gogoșari (11) Grâu (1) Griș (2) Gutui (3) Hrean (1) Iaurt (4) Lamai (8) Lapte (10) Legume diverse (16) Limbă (2) Linte (2) Lobodă (1) Mac (1) Malai (3) Mazăre (6) Mere (13) Mezeluri (12) Morcovi (8) Năut (1) Nucă de cocos (2) Nuci (9) Opinii (3) Orez (15) Ornare (1) Oua (59) Paine (8) Paine/patiserie (2) Paste fainoase (2) Pepene (2) Pere (2) Pesmet (2) Peste (31) Piersici (8) Portocale (4) Porumb (3) Praz (1) Prune (6) Rahat (1) Rosii (13) Secară (1) Sfecla (3) Smantana (25) Soc (1) Soia (1) Spanac (4) Surimi (4) Ștevie (1) Telina (7) Unt (12) Untura (7) Usturoi (2) Varza (15) Vin (7) Vinete (6) Visine (7) Zaharoase (5) Zmeura (4)

2 iun. 2011

Ciudățenii culinare

Nu știu dacă ați vrea să gătiți așa ceva, deși nu e rău:

Labe de gaină - sau mai bine zis, gheare:

http://julesfood.blogspot.com/2009/11/spicy-chicken-feet-in-broth-of-liquid.html

Și desert:

prăjitură cu ciocolată și kaiser

http://julesfood.blogspot.com/2009/10/choc-cayenne-bacon-peanut-butter.html

Iar găină albastră, chiar că n-am văzut: 

http://julesfood.blogspot.com/2010/09/silky-chicken-or-black-chicken.html

2 comentarii:

gaby's blog spunea...

sincer , bunica mea punea in supa si picioare de gaina , dar nu din lipsa carnii si pentru ca zicea ce supa este mai gustoasa! Ea gatea cu gaini de casa pe care le crestea ea si le curata bine.
Chiar am mancat cand eram mica si nu sunt rele deloc!
Eu nu cred ca as as indraznii sa le gatesc oricat de gustoase sunt !
Interesanta gaina albastra si combinatia de ciocolata cu bacon!

diana spunea...

Da, de fapt se pune si pieptul, adica puiul intreg. Insa eu de obicei fac asa cum aratat pentru ca suntem numai 2 persoane la masa. De puiul sau gaina de curte nici nu mai vorbim...E mare diferenta fata de ce luam de la magazin.

Subscrie via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Număr de abonați:

 

Home-Cooking Blogroll Center

Sponsori