Așa că am trecut direct la sos:
se călește ușor o ceapă tocată, se toarnă o cană cu apă clocotită și se fierbe pînă e moale. Apa va mai scădea. Adăugăm o cană cu sos de roșii, mai lăsăm să dea cîteva clocotite și strecurăm compoziția.
În acest sos mai adăugăm o linguriță de făină desfăcută cu o ceașcă de apă rece, eventual mai punem sos de roșii sau bulion, apoi potrivim gustul cu sare, piper, zahăr și o linguriță cu oțet. Sosul va fi mai subțirel, ca să poată fierbe și chiftelele în el.
Adăugăm chiftelele și le lăsăm să fiarbă în sos, câteva minute. Punem și o bucată de foaie de dafin.
Presărăm caperele și servim cu ce ne place.
Cu piure de cartofi, merg de minune.
Un comentariu:
foarte bine arata!felicitari si o seara minunata.
Trimiteți un comentariu