Nu știu dacă ați vrea să gătiți așa ceva, deși nu e rău:
Labe de gaină - sau mai bine zis, gheare:
http://julesfood.blogspot.com/2009/11/spicy-chicken-feet-in-broth-of-liquid.html
Și desert:
prăjitură cu ciocolată și kaiser
http://julesfood.blogspot.com/2009/10/choc-cayenne-bacon-peanut-butter.htmlIar găină albastră, chiar că n-am văzut:
2 comentarii:
sincer , bunica mea punea in supa si picioare de gaina , dar nu din lipsa carnii si pentru ca zicea ce supa este mai gustoasa! Ea gatea cu gaini de casa pe care le crestea ea si le curata bine.
Chiar am mancat cand eram mica si nu sunt rele deloc!
Eu nu cred ca as as indraznii sa le gatesc oricat de gustoase sunt !
Interesanta gaina albastra si combinatia de ciocolata cu bacon!
Da, de fapt se pune si pieptul, adica puiul intreg. Insa eu de obicei fac asa cum aratat pentru ca suntem numai 2 persoane la masa. De puiul sau gaina de curte nici nu mai vorbim...E mare diferenta fata de ce luam de la magazin.
Trimiteți un comentariu