M-am inspirat de pe reţetă de pe net, dar deocamdată nu mai ştiu exact de unde.
Ingrediente:
prosciuto
umplutură din carne (din 400 g carne tocată, ceapă călită, sare, piper, 2 linguri de orez fiert, 1-2 ouă)
1 morcov mare ras
o ceşcuţă cu boabe de mazăre fiartă sau conservată
4 ouă fierte
caşcaval ras
Pe o folie de copt întindem şunca:
Deasupra punem compoziţia din carne, în strat uniform:
Deasupra se rade morocvul ras:
Presărăm 2 ouă fierte tocate, iar celelalte 2 ouă le punem tăiate jumătăţi:
Punem cascavaul ras; eu am avut feliat, şi am pus bucăţele.
Rulăm cu atenţie:
Ungem cu ou bătut.
O tîiem după ce -s-a răcit, ca să nu sfărâme.
Este aspectuoasă, însă trebuie ceva mai mult condimentată, morocvul fiind dulceag.
Cred ca merge amestecat cu puţin ă pastă de roşii, trebuiu adăugat combru, verdeaţă, ceva mai mult piper şi vegeta naturală.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu