Ingrediente:
1/2 pachet spagheti
2 linguri ulei de măsline
2 căței de usturoi
1 praf de sare
1 cană cascaval ras
2-3 linguri parmezan
200 g ciuperci
200 ml smântână
piper
Punem la fiert apă cu sare, iar când clocotește adaugă pastele.Le lasam la fiert 10 minute apoi le dam deoparte, lasandu-le sa absoarba apa.
In uleiul incins punem ciupercile tăiate, feliute de usturoi si le lasam sa se rumeneasca un pic. Adaugam apoi smatana, putina apa din care au fiert pastele, lasam sa dea un clocot. Punem pastele, mai lasam sa se incinga impreuna, la final punem branzeturile. Adaugam piper. Am prajit si cateva ciuperci intregi, pentru pus deasupra.
Eu am renuntat la galbenus , pentru ca nu imi place.
Cine vrea, poate pune galbenusuri si sunca prajita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu